0

Håll koll på dina träningskläder

Om du håller på med någon form av lagsport eller har barn som har idrott i skolan och utövar någon annan sport på fritiden finns det alltid en risk att träningskläderna råkar hamna i fel väska. Och det är ju förargligt med tanke på att dessa plagg oftast är ganska dyra.

225-4-namnlappar-traningskladerVi har nog all befunnit oss i ett omklädningsrum där flera personer vistas. Särskilt om det är ett helt lag där en del säkerligen har köpt likadana plagg oavsett om det är tröjor, mjukiskläder eller träningsshorts. Det är med andra ord ganska lätt hänt att något plagg hamnar på villovägar och kanske inte hittar hem igen.

För att undvika detta scenario finns det som tur är namnlappar som man kan använda sig av. Då kan man snabbt och lätt markera tröjor och byxor med namn och adress både till sig själv och till barnen. När det är dags att tvätta blir det lätt att se om något har hamnat fel så att det kan komma till rätta igen.

Beställ ett lager online

Det är hur lätt som helst och väldigt smidigt att märka sina och familjemedlemmars kläder på det här viset överlag. Och om du letar efter namnlappar eller namnetiketter kan du klicka på länken för att gå till webbshopen som erbjuder flera olika varianter i olika prisklasser. Du kan dessutom göra dem mer personliga med hjälp av olika små figurer!

Ett tips är att köpa ett litet lager med namnetiketter så att man alltid har det hemma. För rätt som det är har man köpt något nytt plagg till träningen och behöver märka det med en ny lapp. Då är det ganska skönt att veta med sig att det finns att ta i skåpet direkt. Dyra träningskläder vill man gärna ha hem igen.

matildebengtsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.