0

Håll dig fräsch efter träningen

Om du tycker om att träna så är det skönt att kunna duscha och fräscha till sig efteråt och kunna gå vidare till ett möte eller på en middag till exempel. Förutom att skölja av sig svetten kan du bland annat använda en bra deodorant och en parfym.

263-efter-träning-fräschI dag finns det en uppsjö med olika typer av deodoranter. De har olika dofter och egenskaper och det kan vara svårt att välja. Dessutom innehåller en del olika deodoranter otrevliga kemikalier och ämnen som vi inte ens vet om. Då kan du ta tillfället i akt och prova på att använda en så kallad kristalldeo istället. De hjälper till att döda bakterier och lukt och det glycerin som deon innehåller vårdar din ömtåliga hud i armhålan.

I denna deodorant finns det naturliga kristaller som sedan löses upp då behållaren uppvärms. Deo Kristall till bra pris hittar du här: http://www.ekostuff.se/store/category/deo-kristall-224453 om du tycker att det låter som något du skulle vilja prova! När man tränar hårt och kanske till och med då duschar flera gånger om dagen är det alltid bra att försöka skona huden så mycket som möjligt.

Välj ekologiskt

Det finns så många bra och gröna val du kan göra i dag. Det finns till exempel också ekologiskt smink och andra krämer för huden som din kropp kommer att tacka dig för att du använder. Om du ska ge bort någon form av gåva till någon du tycker om kan du till exempel passa på att ge bort hudvårdsprodukter som är gjorda på naturliga ingredienser och utan paraben.

Du kan bland annat köpa dina ekologiska presenter av EkoStuff som erbjuder ett brett utbud av produkter. Dessutom skänker man en del av sin vinst till WWF och på så vis gör även du en god gärning när du handlar via EkoStuff.

matildebengtsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.